Sign out
Bimmerpost
Login
BMW E39 5-Series Forum | 5Post.com
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  
Go Back   BMW E39 5-Series Forum | 5Post.com > BIMMERPOST Universal Forums > Off-Topic Discussions Board > Photography/Videography

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-10-2009, 10:54 AM   #23
dcstep
Major General
United_States
1132
Rep
7,367
Posts

 
Drives: '09 Cpe Silverstone FR 6MT
Join Date: Nov 2008
Location: Colorado

iTrader: (0)

Garage List
2009 M3  [4.20]
I just received the firmware update for my 5D MkII "fixing" the black spots and banding issues.

Prior to the update I'd taken about 2200 shots, including about two dozen at dusk with point-source lights. Blown up on my 46" Sony Bravia LCD at 1080, I can't find any black spots. I never used RAW2, so there was no chance to experience any banding, since it was only experienced in that format.

The firmware update was easy to install; however, since I experienced neither problem, I can't report an improvement.

Anyway, the update's out there for anyone experiencing this problem.

Dave
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:05 AM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST