Sign out
Bimmerpost
Login
BMW E39 5-Series Forum | 5Post.com
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read  
Go Back   BMW E39 5-Series Forum | 5Post.com > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-27-2018, 01:40 PM   #1
The Wind Breezes
Lieutenant Colonel
860
Rep
1,862
Posts

 
Drives: 135i N55 DCT
Join Date: Apr 2015
Location: USA

iTrader: (0)

No profile pic

Go to my profile and you'll see that I have a picture uploaded, but it doesn't show up in my posts. I've tried deleting and reuploading. I expect this is user error, so maybe someone can be of assistance.
Appreciate 0
      09-15-2020, 12:05 PM   #2
itsrichierich
www.agatools.com
itsrichierich's Avatar
139
Rep
496
Posts

 
Drives: F30 335i
Join Date: Jun 2020
Location: San Diego, CA Instagram - @itsrichierich23

iTrader: (0)

Any admin can help with this? I am having the same issue.
Appreciate 0
      09-15-2020, 10:20 PM   #3
No one
Captain
398
Rep
893
Posts

 
Drives: F21 118i
Join Date: Oct 2014
Location: Undisclosed

iTrader: (0)

Try to find out what's wrong with your picture: download and re-upload as yours a predefined picture or someone else's that works. Once you have it displayed (that's to make sure the issue is with your picture, not the profile doesn't work as expected) inspect its graphical properties and make the picture you want match (then upload it instead of the test one, of course ).

Last edited by No one; 09-16-2020 at 07:40 AM.. Reason: Some clarification added.
Appreciate 0
      10-24-2020, 11:55 AM   #4
MadBimmeRad
Private First Class
MadBimmeRad's Avatar
Australia
169
Rep
185
Posts

 
Drives: M235i, 420i and soon M2CS
Join Date: Mar 2020
Location: Australia

iTrader: (0)

I can't even get a pic uploaded let alone it not showing
__________________
The only problem with politics is that no matter who you vote for, you'll always end up with a politician!!
Appreciate 0
      11-01-2020, 06:53 AM   #5
Berseker
New Member
Berseker's Avatar
3
Rep
6
Posts

 
Drives: BMW 120i F20 Msport
Join Date: Oct 2020
Location: Italy

iTrader: (0)

Garage List
I had the same problem but I fixed it because "profile picture" and "avatar" pictures are different images. the latter is the one shown in posts, the other is the one used in your garage or elsewhere
Appreciate 2
      11-17-2020, 04:53 PM   #6
Fast.F10
Extruding Elements
Fast.F10's Avatar
United_States
173
Rep
265
Posts

 
Drives: 2016 BMW M5 Comp
Join Date: Feb 2020
Location: Florida

iTrader: (0)

Garage List
2016 BMW M5 F10  [0.00]
Mine showed that I uploaded a proper size image and previewed it properly..but didnt bind to my actual signature. I hosted my signature on some free image hosting site and just linked to it from within the body of the signature area.
__________________
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:12 AM.




5post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST